Η “πραγματική” αλήθεια και δεδομένα

Δεν είναι φαινόμενο του ΑΠΟΕΛ αλλά ολόκληρης της μπανανίας στην οποία κατοικούμε να ακούμε συχνά πυκνά όσους βρίσκονται μπροστά από ένα μικρόφωνο να μιλούν για την πραγματική αλήθεια ή τα πραγματικά δεδομένα. Όσο εξωφρενικό και αν ακούγεται ζούμε σε μια χώρα όπου η αλήθεια και τα δεδομένα έχουν φθαρεί σε τόσο βαθμό που μπορεί να έχουν πολλές ερμηνείες!

Έτσι ο καθένας μπορεί να εκφράζει τη θέση του και να υποστηρίζει ότι τα πραγματικά δεδομένα ή και η πραγματική αλήθεια είναι η δική του. Σάμπως και υπάρχουν πολλές αλήθειες για οποιοδήποτε θέμα είτε πρόκειται για το κυπριακό, είτε για την οικονομία είτε για τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Πετεβίνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσανατολίσει τον κόσμο προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ξέρει ότι δεν υπάρχει η θετική ενέργεια που απαιτείται για να έρθει η πρόκριση στους ομίλους και προσπαθεί να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές των οπαδών μας.

Σίγουρα οι προτροπές μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter είναι πιο ουσιώδης και χρήσιμες από τον τρόπο που χειρίζεται η εταιρεία ΑΠΟΕΛ το όλο θέμα και αυτό δεν πρέπει να ξενίζει. Το ότι εδώ και πολλές μέρες δεν είδαμε κανέναν από τους διοικούντες να βγαίνει στα ΜΜΕ δεν είναι τυχαίο. Και καλά κάνουν μάλιστα αφού πρόκειται για αυτούς που έχουν φθαρεί σε βαθμό που τους έχει φέρει σε τρομερά δύσκολη θέση.

Οι αγώνες με την Σλάβια πλησιάζουν και η ομάδα μας υπό την καθοδήγηση του Δώνη καλείται και πάλι να κάνει μια τεραστίων διαστάσεων υπέρβαση. Δεν είμαστε το φαβορί αφού απέναντι μας έχουμε μια ομάδα που έκανε όλα όσα πρέπει για να βρεθεί στους ομίλους του Champions League.

Αυτή είναι η εικόνα που βγάζει η πρωταθλήτρια Τσεχίας και χωρίς να καταλάβω ιδιαίτερα ή να τους έχω δει πως αγωνίζονται, η ελπίδα μου είναι να μην έχουν καταφέρει ακόμα να λειτουργήσουν ως ομάδα. Οι τέσσερις μεταγραφές που έχουν κάνει φωνάζει η μια της άλλης ότι είναι πιο ποιοτική.

Η τελευταία του Στοχ μας θύμισε τη δική μας δυσκολία να κάνουμε ποιοτικές μεταγραφές που θα μας μπορέσουν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στη φάση των προκριματικών.

Δεν ξέρω πως θα ακουστεί λοιπόν αλλά μέρος των πιθανοτήτων μας βασίζεται και στο αν η Σλάβια έχει καταφέρει να δέσει σαν ομάδα.

Ο Δώνης με αυτούς που έχει στη διάθεση του καλείται να το παλέψει και πιστεύω ότι θα το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι καλή η ομάδα μας αλλά αυτό που δικαιολογημένα κυνηγά τους δήθεν αρμόδιους της πρώην επιτροπής προγραμματισμού είναι ότι έπρεπε να την βοηθήσουν περισσότερο.

Το ζητούμενο λοιπόν από τη στιγμή που θα πάμε με αυτούς που έχουμε στη διάθεση μας είναι να μπορέσουν όλοι να κάνουν το κάτι παραπάνω. Ο κόσμος με τη σειρά του έστω και προσωρινά την Τρίτη θα δείξει την απαιτούμενη οπαδική ωριμότητα έστω και για λίγες ώρες.

Στη συνέχεια ίσως χρειαστεί μια νέα παρέμβαση από τον Πετεβίνο!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!