Υπερβάλει το κίνημα, ναι στον Αντωνιάδη!

Το ανεπίσημο κίνημα ενάντια στον Αντωνιάδη δείχνει εδώ και καιρό να έχει μεγαλύτερη δυναμική και από αντίστοιχα που δημιουργήθηκαν σε άλλες περιπτώσεις Κυπρίων παικτών του ΑΠΟΕΛ. Νομίζω πως ούτε όταν το κίνημα ενάντια τον Χαραλαμπίδη ήταν στα φόρτε του δεν λειτουργούσε με τόση απαξίωση απέναντι στον αρχηγό μας, από ότι αυτό που αποδομεί τον άνθρωπο και ποδοσφαιριστή Αντωνιάδη.

Έχω την εντύπωση ότι ο Αντωνιάδης είναι η εύκολη λύση και στο πρόσωπο του αποτυπώνεται όλος ο θυμός και η απογοήτευση του κόσμου για κάποια γεγονότα. Δεν ευθύνεται όμως ο Αντωνιάδης που ήταν βασικός στους αγώνες της χρονιάς με την Αστάνα οπόυ η αριστερή πλευρά του ΑΠΟΕΛ ήταν ξέφραγο αμπέλι και ο πονηρός Στοϊλοφ έδωσε την πιο απλή οδηγία στους παικτές του.

Εκ τότε ο Αντωνιάδης υπόκειται από όλους μας τα χειρότερα ενώ δινει και ο ίδιος τις καλύτερες αφορμές με την απόδοση του ή και την ευπάθεια του σε τραυματισμούς ή και την κακἠ ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται λόγω του συνεχόμενου bullying που δέχεται με πολλούς και διάφορους τρόπους από τους οπαδούς μας.

Δεν φταίει όμως ο Αντωνιάδης αν οι υπεύθυνοι εγκλημάτησαν αφήνοντας τον ΑΠΟΕΛ χωρίς έναν αριστερό μπακ που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Και να η πικρή αλήθεια είναι πως ο Αντωνιάδης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη συγκεκριμένη θέση ως πρώτη επιλογή και ιδιαίτερα σε αγώνες οπόυ η ομάδα μας πρέπει να ανατρέψει σκορ ή και να επιτεθεί.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον Αντωνιάδη όπως και παλαιότερα με τον Μάριο Ηλία είναι πως στα 26 του χρόνια δεν ξέρουμε ακόμα ποια ειναι η φυσική του θεση, ενώ ο Κετσπάγια φρόντισε να εξοργίσει και τους πιο ήρεμους βάζοντας τον στα τελευταία του να παίξει στο κέντρο.

Ακόμα όμως και χωρίς να έχει αναγνωριστεί η μια και ίσως μοναδική θέση που μπορεί να δώσει καλές λύσεις, ο Αντωνιάδης αξίζει να είναι στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για έναν Κύπριο που μπορεί να δώσει λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο ως αμυντικός.

Όσο και αν το παλέψει ο κάθε Δώνης και ο κάθε Τιμούρ ο Αντωνιάδης δεν δείχνει και ίσως ούτε να μπορεί να κερδίσει θέση βασικού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούται να είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας ή πως πρέπει να τον εκδικηθούμε που τον έβαλαν βασικό με την Αστάνα.

Εννοείται πως οι απολαβές του πρέπει να είναι αντιπροσωπευτικές του χρόνο συμμετοχής του αλλά και των ικανοτήτων του. Λέγεται πως το ετήσιο κόστος του παίκτη υπερβαίνει τις 100 χιλιάδες ευρώ. Αν ισχύει αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνει με μια γερή μείωση απολαβών αφού δεν δικαιολογεί τέτοια δαπάνη.

Κάπως έτσι θα προκύψει και ο εξορθολογισμός του μισθολόγιου αφού ο ΑΠΟΕΛ έχει σοβαρό πρόβλημα στο συγκεκριμένο θέμα. Τόσο σοβαρό που αν κάποια Αστάνα, Ρόζεμποργκ ή Γκάραμπαγκ μας αποκλείσει στον 3ο προκριματικό μπορεί να παίξει η πόμπα μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!