Κουράζει ο κουρασμένος ΑΠΟΕΛ!

Νομίζω ότι κανένας δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν έχουμε δει τα χειρότερα του ΑΠΟΕΛ ενώ ο παραλληλισμός του πέρσι με το φέτος δεν είναι αρκετή παρηγοριά ούτε και κριτήριο του τι θα συμβεί με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Χρείαζεται όμως ψυχραιμία και σωστή διάγνωση του προβλήματος. Των πολλών προβλημάτων για να είμαστε ειλικρινής.

Ο Κετσπάγια υπερτονίζει ότι το πρόβλημα έγκειται στην κούραση και πως όταν πάρουν ανάσες οι παίκτες η ομάδα θα ρολάρει. Αυτό προϋποθέτει εκατόν πράγματα τα οποίο το τεχνικό τιμ, οι εργοφυσιολόγοι και το ιατρικό τιμ πρέπει να γνωρίζουν αφού κανένας παίκτης δεν θα φορμαριστεί απλά και μόνο επειδή δεν θα υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Δεν μπορεί να εκπλήσσει η ταλαιπωρία και βαριεστημάρα που προκαλεί ο ΑΠΟΕΛ και την οποία βιώσαμε παρακολουθώντας τον αγώνα με την Πάφο. Η ομάδα έχει ουσιαστικά κλατάρει έστω και αν στο συγκεκριμένο αγώνα κάποιοι έκαναν και συντήρηση. Βλέπαμε για παράδειγμα τον Εφραίμ να διστάζει να κάνει σπριντ υπό το φόβο ενός τραυματισμού,

Η απορία του πως μπορεί αυτός ο ΑΠΟΕΛ να ανταποκριθεί απέναντι στην εντυπωσιακή και compact ομάδα της Αεκ είναι βάσιμη. Το μόνο παρήγορο που μπορώ να πω είναι ότι οι παίκτες έχουν τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις για να κάνουν την υπέρβαση. Το έδειξαν και στον έκτος έδρας αγώνα με τη Σάλκε όπου η λογική έλεγε πως θα γνωρίζαμε μια εύκολη και μεγάλη σε έκταση σκορ ήττα.

Για να έρθει η υπέρβαση όμως θα πρέπει να το θέλουν. Θα πρέπει να αντιληφθούν τη σημασία του αγώνα και να καταλάβουν ότι είναι αυτοί που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό όσα συμβαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Θα πρέπει να καταλάβουν ότι στα δύσκολα δεν είναι επιλογή να στοχοποιούν τον προπονητή έστω και αν το βιογραφικό του προέδρου είναι γεμάτο από απολύσεις προπονητών, προκειμένου να αλλάξει κάτι!

Η ομάδα έχει πολλά προβλήματα τα οποία αν αντιμετωπιστούν σωστά θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε και το φετινό πρωτάθλημα. Είναι δεδομένο ότι η στάση και οι πράξεις κάποιων δεν βοηθούν αλλά δεν είναι κάτι νέο αυτό για τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Κετσπάγια έχει στα χέρια του μια καυτή πατάτα και όπως έχω τονίσει ξανά θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από τους τρεις παίκτες που θα φέρει την προσεχή μεταγραφική με τους οποίους θα κάνει την αρχή για ξεσκάρισμα του ρόστερ. Μας συμφέρει να τα καταφέρει γιατί αν τον Μαϊο φύγει ως αποτυχημένος τα προβλήματα μας θα είναι πολύ μεγαλύτερα από το ψάξιμο για ένα νέο προπονητή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!