Με αφορμή το γκολ του Πίεχ

Παρακολουθώντας τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα στη φάση που σκοράρει στον αγώνα με την ΑΕΛ γίνεται αντιληπτός ο ορισμός του επιθετικού που ξέρει να κινηθεί ιδανικά εντός περιοχής και να τελειώσει όπως προβλέπεται τη φάση, στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα. Ο Πίεχ που έχει μεταξύ άλλων και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση σταματά άψογα την μπάλα, κάνει αστραπιαία μια μικρή περιστροφή για να βρεθεί σε θεση βολής και χωρίς χρονοτριβή σουτάρει στο σωστό σημείο. Μοιραία ο τερματοφύλακας απλά παρακολουθεί την μπάλα…

Αυτό είναι που του λείπει και χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ…

Κάποιοι το λένε “εύκολο γκολ” άλλοι “killer επιθετικό” ή ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Η απουσία των πιο πάνω είναι ξεκάθαρη και το ότι εδώ και μήνες ο Πιέρος κάνει προσωπικές υπερβάσεις δεν πρέπει να συσχετίζεται. Είναι επίσης αστείο και επικίνδυνο να ερμηνευτεί ως μομφή εναντίον του Σωτηρίου ο οποίος μας ξελάσπωσε ουκ ολίγες φορές.

Ο Πιέρος δεν έχει ακόμα τα τελειώματα που πρέπει να έχει ένας επιθετικός και είναι για αυτό που πρέπει να τα αναζητήσουμε σε κάποιον άλλο. Δεν ξεχνώ τον Ντε Καμάργκο. Ο Βραζιλιάνος είναι κατά την άποψη μου η πιο αξιόπιστη επιθετική επιλογή αλλά δεν αρκεί.

Και πάλι η περίπτωση του Απόλλωνα που στελεχώνεται από τους Γκίε, Πιεχ, Μάγκλιτσα είναι αντιπροσωπευτική.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει τα μέσα για να πείσει αν ισχύει το επιχείρημα που προβάλλουν κατά καιρούς οι αρμόδιοι ότι η Κύπρος δεν είναι επιθυμητός προορισμός. Η πορεία του ΑΠΟΕΛ με τις συνεχείς ευρωπαϊκές συμμετοχές σε ομίλους και τα χρήματα που επενδύει σε μισθούς είναι αρκετά για να βρούμε το δικό μας Τρισκόφσκι ή Πιεχ ή όποιον τελοσπάντων κρίνει καταλληλότερο ο Κρίστιανσεν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!