Μεγάλη υπόθεση

Είναι μεγάλη υπόθεση να μπορείς να μοντάρεις και να βελτιώνεις την ομάδα εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων χωρίς βαθμολογικές απώλειες. Αυτό έγινε ουσιαστικά στο Αμμόχωστός το βράδυ του Σάββατου και είναι για αυτό που όλοι τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Ο Δώνης ξέρει καλά τη δουλειά του και είναι για αυτό που του πιστώνεται η αγωνιστική μεταμόρφωση του ΑΠΟΕΛ αφού είναι από τον επαναληπτικό με τη Βιτορουλ που παίρνει μια σειρά αποφάσεων οι οποίες έχουν εκτοξεύσει την ομάδα.

Μπορεί να είχε ρίσκο η χρησιμοποίηση των τριών νέων στο αρχικό σχήμα αλλά τα όσα γίνονταν στον Αρχάγγελο κατά τη διάρκεια της διακοπής έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. Σαν αποτέλεσμα είδαμε τους δυο (Σαλάι και Βούρο) εκ των τριών να αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις και την ομάδα να στέλνει τα πιο ελπιδοφόρα μηνύματα.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που ο κατά πολλούς κυριότερος μας αντίπαλος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος άφηνε δυο βαθμούς στο Μακάρειο.

Η ομάδα έχει σοβαρά κενά και αν επιβεβαιωθεί ότι οι Βούρος και Σαλάι μπορούν να τα καλύψουν θα είναι κάτι που θα μας δώσει τεράστια ώθηση. Είναι πολύ νωρίς και ένας αγώνας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα δεν μπορεί να είναι κριτήριο αλλά τα όσα έδειξαν οι συγκεκριμένοι παίκτες αλλά και ο τρόπος διαχείρισης του ρόστερ από τον Δώνη, έδειξε ότι υπάρχει βάθος και ποιότητα.

Ο πρώην φευγάτος Φαριάς έδειξε ότι μπορεί να σπάσει το δίδυμο Μοράις – Βινίσιους ή τέλος πάντων να κάνει την απουσία τους απαρατήρητη. Ο Ποτέ με τη σειρά του άρπαξε την ευκαιρία και έστειλε το δικό του μήνυμα, όπως και ο Ορ που είχε διάθεση και συνεισφορά.

Και να σκεφτείτε ότι ακόμα δεν έχουμε δει τον Σόουζα που θεωρείται μεγάλη πάστα ποδοσφαιριστή ενώ σύντομα θα είναι έτοιμος και Εφραίμ.

Λέγαμε από την ημέρα που τελείωσε το προηγούμενο πρωτάθλημα ότι η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος θα ήταν καθοριστική αφού δεν υπήρχε περιθώριο για νέες λανθασμένες επιλογές.

Οι ενδείξεις και τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι το ποσοστό επιτυχίας είναι πολύ ψηλότερο από αυτό των προηγούμενων μεταγραφικών περιόδων οπότε το έργο του Δώνη γίνεται πιο εύκολο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!