Ο επικίνδυνος κύριος Μπέιν

Είναι ως και προκλητική η προτροπή του Πετρίδη για ενότητα προκειμένου να αποκλείσουμε τη Βιτορούλ. Αν θα καταφέρουμε κάτι τέτοιο μετά και την ήττα θα είναι λόγω της απόδοσης των παικτών και των επιλογών του προπονητή και όχι με άστοχα συνθήματα.

Εκτός και αν εννοεί ότι πρέπει να παίζουμε πελλόν βλέποντας την εγκληματική για τον ΑΠΟΕΛ εμμονή του Ολλανδού προπονητή να τοποθετεί τον συμπατριώτη του Εμπεσίλιο στη θέση του δεξιού ακραίου μέσου.

Εννοείται ότι δεν χάσαμε μόνο λόγω του παίζαμε με 10 παίκτες για 70 λεπτά αλλά και γιατί οι διαθέσιμοι παίκτες απλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο. Είναι εδώ που αναδεικνύονται και τεράστιες ευθύνες της επιτροπής που σχεδιάζει τον ΑΠΟΕΛ.

Αναφέρομαι σε αυτούς πους έστειλαν την ομάδα χωρίς ταυτότητα και την απαιτούμενη ποιότητα στον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς. Είναι τραγικό να περιμένουμε από τον Εφραίμ και τον Καρλάο ή τον Σοουζα που δεν έπαιξαν μπάλα εδώ και μήνες ότι θα είναι βασικοί στον επαναληπτικό.

Έγραφα λίγες ώρες πριν τον αγώνα ότι απαιτείται υπέρβαση στους δύο αγώνες με τη Βιτορούλ προκειμένου να αποφύγουμε την έκρηξη του ηφαιστείου που σιγοβράζει.

Ο πρώτος αγώνας έδειξε ότι η υπέρβαση είναι ανέφικτη και έστειλε αρνητικά σήματα ενόψει του επαναληπτικού.

Η περιρρέουσα δεν είναι και η καλύτερη αφού ο Μπειν δεν εμπνέει γενικώς αλλά δεν πρέπει να το λέμε αφού ο προπονητοφάγος πρόεδρος θα φταίξει τον κόσμο και για την επόμενη απόλυση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X