Οι άστοχες δηλώσεις και η ανάκαμψη

Το αν έχασε ήδη ο Ντολ τα αποδυτήρια και την αποδοχή μιας σημαντικής μερίδας παικτών θα το ξέρουμε σύντομα. Οι διαδοχικοί αγώνες που ακολουθούν, ο βαθμός δυσκολίας και η σημασία τους δεν θα μπορέσουν να κρύψουν πολλά πράγματα κάτω από το χαλί.

Το πόσο καλά προπονούνται καθημερινά οι παίκτες και γιατί στους αγώνες παρουσιάζονται κακοί και χωρίς διάθεση είναι κάτι που δεν μπορεί να εξηγηθεί. Αν φυσικά συμβαίνει αυτό που ισχυρίζεται ο Ντολ, ότι δηλαδή στις προπονήσεις όλα και όλοι δουλεύουν άψογα.

Πάντως ο Τέτι και ο Πρόδρομος δεν μπορούν να δυσανασχετούν με τις άτσαλες έως και επικίνδυνες δημόσιες δηλώσεις του Γερμανού προπονητή. Ήξεραν όταν αποφάσιζαν την πρόσληψη του ότι πρόκειται για κάποιον που αυτό που σκέφτεται και πιστεύει θα το πει ανεξαρτήτως του αν είναι σωστό και πρέπον να το πει.

Το θέμα όμως αυτή τη στιγμή όπου ο ΑΠΟΕΛ δεν πείθει και φλερτάρει με αποτυχία στο Europa League και με απρόσμενες απώλειες στο πρωτάθλημα, οι δηλώσεις του Ντολ κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια ανάκαμψης.

Ο Ντολ με τις συγκρουσιακές δηλώσεις του έβαλε και τους αθλητικογράφους σε μια φάση που δεν πρόκειται να του χαριστούν, οπότε το όλο κλίμα όπως έχει διαμορφωθεί δεν είναι καλό.

Όπως πάντα τα αποτελέσματα και ο τρόπος που θα έρθουν θα κρίνουν πολλά. Την Πέμπτη παίζονται σχεδόν τα πάντα όσον αφορά την προοπτική πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Με τα όσα βλέπω δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορούμε να φύγουμε νικητές από το Μπακού αλλά μακάρι το ΑΠΟΕΛ να αποδειχτεί και πάλι εφτάψυχο.

Και εννοείται ότι οι παίκτες έχουν τεράστια ευθύνη για την εικόνα που βγάζει η ομάδα. Μια εικόνα που διώχνει τον κόσμο ακόμα και από τον καναπέ ή οδηγεί σε αλλαγή καναλιού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!