Όλα ύπουλα

Οι περισσότεροι από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, έστω και αν δεν θέλουν να το παραδεχθούν, θεωρούν τους επόμενους αγώνες εύκολους. Αυτό συμβαίνει λόγω της πρώτης θέσης με την διαφορά των 4 βαθμών αλλά και από τα ονόματα των αντιπάλων. Κατά σειρά έχουν Αλκή και Πάφο εντός για πρωτάθλημα, τον επαναληπτικό κυπέλλου με τη Δόξα και το Παραλίμνι εκτός.

Η Αλκή βρίσκεται στους 15 βαθμούς και “καίγεται” για βαθμούς. Την κερδίσαμε στο 90′ στον πρώτο γύρο έστω και αν είχαμε τον Ταμάρι στην εντεκάδα και προηγηθήκαμε 0-2. Η Πάφος βρίσκεται σε ένα σημείο που θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει βαθμούς μετά το -6 από την τιμωρία. Αυτούς δεν τους κερδίσαμε στον α’ γύρο αφού δεν σκοράραμε. Το ίδιο έπαθαν και άλλοι διεκδικητές του τίτλου.

Στο τρίτο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με το Παραλίμνι εκτός έδρας ισχύουν τα ίδια με την Αλκή αφού αυτοί έχουν 13 βαθμούς. Τα πράγματα στο γήπεδο τους δεν θα είναι τόσο απλά όπως του 3-0 του πρώτου γύρου.

Για το παιχνίδι με τη Δόξα δεν μπορούμε να πούμε και πολλά αφού  μιλάμε για μια ομάδα που μας έριξε πεντάρα. Θα ήταν κρίμα μετά από την προσπάθεια που έγινε να χάσουμε το +4 αν κάνουμε γκέλα σε ένα από αυτά τα παιχνίδια.

Μετά τα πράγματα γίνονται δύσκολα αφού πριν τα playoffs έχουμε Άεκ εντός και Απόλλων στο Τσίρειο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!