Παγίδα τα μεγάλα σκορ

Ο Κετσπάγια μας προειδοποίησε αλλά η πλειοψηφία του κόσμου ακόμα βρίσκεται στο αστερισμό των πεντάρων και των εξάρων που βάζει ο ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής μας είπε ότι μας αρκεί και το 1-0 απόψε ενώ τόνισε ότι ο Αστέρας θα παρουσιαστεί διαφορετικός από ότι στους εγχώριους αγώνες.

Είναι δεδομένο ότι ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση της δικής μας ομάδας και πρακτικά αυτό σημαίνει να μπορέσουμε να διαφυλάξουμε το μηδέν παθητικό. Οι σημαντικοί αγώνες όπως τον αποψινό κερδίζονται με την καλή αμυντική λειτουργία την οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε λόγω των μεγάλων σκορ.

Ο Τιμούρ ζητά από τους παίκτες να παίξουν μυαλωμένα για θέλει να τους τονίσει ότι δεν πρέπει να έχουμε έναν άναρχο τρόπο ανάπτυξης που θα δημιουργήσει ρήγματα στην αμυντική μας γραμμής.

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό φοβερή αποτελεσματικότητα όχι μόνο γιατί ο Καβενάγκι είναι σπουδαίος στο να τελειώνει φάσεις αλλά γιατί το όλο πλάνο λειτουργεί άψογα. Λειτουργεί έτσι για οι ακραίοι κάνουν εξαιρετική δουλειά στο να φέρουν την μπάλα μέσα στην περιοχή. Υπάρχει και η συνεχής απειλή από τον κεντρικό άξονα οπότε κανένας αντίπαλος δεν μπορεί να αμυνθεί εύκολα.

Είναι σημαντικό να τα δούμε όλα αυτά απόψε αφού μόνο έτσι θα κερδίσουμε. Ο αντίπαλος μας ξέρει πολύ καλά και θα προσπαθήσει να περιορίσει τους παίκτες των οποίων η απόδοση είναι βαρόμετρο. Αν ισχύει ότι μπακ του Αστέρα έχουν θέματα τότε θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα τα αφήσουμε εκτεθειμένα.

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίσει για χίλιους δυο λόγους. Όλα εμπερικλείονται στο ότι το πρεστίζ της ομάδας δεν αφήνει περιθώρια για νέες απώλειες. Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα αλλά η συγκεκριμένη χρονική στιγμή προσφέρεται για το δικό μας comeback.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!