Πιο νωρίς από ποτέ αν…

Ο Κετσπάγια μας γαργάλισε τα αυτιά με το που ανάλαβε αφού στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη είπε μεταξύ άλλων ότι δεν γίνεται ο ΑΠΟΕΛ να περιμένει κάθε χρόνο μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Εφτά αγωνιστικές πριν το τέλος βρισκόμαστε στο +6 και οι δυο αγώνες που ακολουθούν με Απόλλων εντός και Ανόρθωση έκτος θα κρίνουν πολλά. Αν η ομάδα μας κερδίσει τους δυο επόμενους αγώνες θα έχει κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Και να διατηρηθεί απλά η διαφορά των 6 βαθμών θα έχουμε ξεπεράσει με το απόλυτο των βαθμών δυο αγώνες με εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας και χωρίς τη βοήθεια του Ντε Βινσέτι. Η προοπτική που θα δημιουργηθεί στο σενάριο αυτό είναι ότι η διαφορά από την ΑΕΚ ενδεχομένως να αυξηθεί στη συνέχεια κάτι που αν συμβεί ίσως μας επιτρέψει να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα πιο νωρίς από ποτέ.

Αν συμβεί αυτό θα είναι ότι καλύτερο αφού θα επιτρέψει στον προπονητή να κάνει πράγματα που δεν θα είχε τη δυνατότητα σε διαφορετική περίπτωση δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε κάποιους και ξεκουράζοντας άλλους. Ο Κετσπάγια διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για τον ελάχιστο χρόνο ξεκούρασης που έχουν κάθε χρόνο οι παικτές μας. Αν κλειδώσει λοιπόν το πρωτάθλημα νωρίς, ο προπονητής μας θα έχει χρόνο για όλα αυτά και όχι μόνο.

Με τον ΑΠΟΕΛ πρωταθλητή και παρά το ότι ίσως να εκκρεμεί το κύπελλο θα μπορέσει να τρέξει πιο νωρίς ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά. Αναφέρομαι στο κομμάτι των πολλών παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ και πρέπει να αποχωρήσουν έστω και να υπάρχει συμβόλαιο με αυτούς και τη νέα χρόνια. Μόνο έτσι εξάλλου θα μπορέσει να βελτιωθεί η ομάδα ή και να μειωθεί το payroll αφού το μόνο συμβόλαιο που λήγει είναι του Πάρντο.

Για να γίνουν όλα αυτά όμως θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι τη σημασία των αγώνων που ακολουθούν με τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση. Είναι δεδομένο ότι το +6 έφερε το γνωστό εφησυχασμό και είναι για αυτό που ο Κετσπάγια πρέπει να τους βάλει έγκαιρα όλους στην πρίζα.

Ο Απόλλων έρχεται αποφασισμένος να πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του και θα βοηθήσει να καταλάβουμε το βαθμό δυσκολίας αν θυμηθούμε ότι στην τελευταία μας αναμέτρηση χρειάστηκε να φανούμε πολύ τυχεροί για να τον κερδίσουμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!