Συνεχίζει την παράδοση

Στον αγώνα με τον Ερμή πολλοί ανέμεναν τον Κρίστιανσεν να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα έτσι ώστε να αρχίσουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής οι νέοι αλλά και να “τιμωρηθούν” άλλοι όπως οι Βάντερμαν και Βάντερ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού ο προπονητής μας έκανε αυτό που ο ιδίως έκρινε ορθότερο.

Ακολούθησε η δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία μας ενημέρωσε πως θα πεθάνει με τη φιλοσοφία του γύρω από το ποδόσφαιρο. Είπε επίσης ότι πάντα σκέφτεται και λειτουργεί για το πως θα κερδίσει τον κάθε επόμενο αγώνα αφού δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι θα συμβεί σε βάθος χρόνου.

Και μετά ήρθε ο αγώνας με τη Σαλαμίνα μέσα από τον οποίο έδειξε ότι είναι συνεπής στις απόψεις και τη φιλοσοφία του. Οι Βάντερμαν και Βάντερ ήταν βασικοί, ενώ στηρίζει με τα χίλια τον Βινίσιους, θεωρεί πιο έτοιμο τον Ορλάντι από τον Μπερτόλιο ενώ δεν βιάζεται να χρίσει βασικό τον Ντε Καμάργκο έστω και αν υπάρχει ο κίνδυνος να “καεί” ή να τραυματιστεί ο Σωτηρίου.

Η θεώρηση του Κρίστιανσεν γύρω από το ποδόσφαιρο επιβεβαιώνει ότι αν και μόλις στον τρίτο του χρόνο ως προπονητής, έχει το ίδιο ισχυρές απόψεις όπως όλοι οι συνάδελφοι του και πιο συγκεκριμένα οι προκάτοχοι του στον ΑΠΟΕΛ. Οι ισχυρές απόψεις είναι αυτό που εμείς οι οπαδοί αποκαλούμε εμμονές.

Ο Κρίστιανσεν λοιπόν δεν είναι κάτι διαφορετικό σε αυτόν τον τομέα από ότι ήταν ο Κετσπάγια, ο Δώνης ή ακόμα και αυτός ο Γιοβάνοβιτς. Αν και πιο άπειρος από όλους έχει το θάρρος και την ετοιμότητα να δηλώνει ότι έχει μια φιλοσοφία την οποία δεν πρόκειται να αλλάξει επειδή κάποιοι εντός ή εκτός ομάδας δεν την εγκρίνουν.

Ακόμα πιο σημαντικό όμως ήταν και εκείνο που είπε ο Δανός όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Τότε είχε πει ότι ήρθε επειδή η διοίκηση έκρινε ότι η φιλοσοφία του ταιριάζει με αυτήν της ομάδας.

Δεν ξέρω αν και πως η τεράστια πίεση που υπάρχει διαχρονικά στον ΑΠΟΕΛ αναγκάσει τον Κρίστιανσεν να βάλει νερό στο κρασί του σε οποιοδήποτε θέμα. Ακόμα και ο Κετσπάγια που θεωρείται ασυμβίβαστος έκανε υποχωρήσεις ακόμα και στον καταρτισμό την εντεκάδας, οπότε κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί φέτος.

Επειδή έχουμε λίγο το αυτοκαταστροφικό και το αντιδραστικό στο DNA μας θα πρέπει να προσέξουμε λίγο και να προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε ότι ο Κρίστιανσεν μπορεί να ξέρει ή να βλέπει πράγματα που εμείς αδυνατούμε

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!