Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό

Ένας από τους λόγους που ο ΑΠΟΕΛ φτάνει κάθε χρόνο μέχρι την τελευταία αγωνιστική προκειμένου να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα είναι και η παγίδα του φαβορί. Βασικά συμβαίνει το εξής οξύμωρο. Το ρόστερ μας κρίνεται από διάφορες απόψεις ως το ικανότερο γεγονός που δημιουργεί προσδοκίες και απαιτήσεις οι οποίες στην πράξη αποδεικνύονται ανέφικτες. Είτε η ποιότητα του ρόστερ, είτε οι τραυματισμοί, είτε λίγο από όλα οδηγούν σε αποτελέσματα που δημιουργούν τεράστια πίεση αλλά και σε εντυπωσιακά comeback.

Αυτό που ξεχωρίζει τον ΑΠΟΕΛ από όλους τους άλλους με τους οποίους κοντράρεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι η ικανότητα να διαχειρίζεται σωστά την πίεση της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Αυτό δεν είναι κάτι που το αποκτάς εύκολα και άμεσα και είναι για αυτό που ο Κρίστιανσεν και η ομάδα του δυσκολεύεται.

Δυσκολεύεται για την από την μια προσπαθεί να εμπεδώσει ότι δεν πρέπει να δημιουργεί άγχος η κορυφή και ο στόχος κατάκτησης του πρωταθλήματος και από την άλλη τονίζει ότι και αν δεν τα καταφέρουν δεν θα είναι αποτυχία.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο +3 και μέσα από τους αγώνες που ακολουθούν μάλλον θα διαφανεί αν θα είναι ένα πρωτάθλημα όπως αυτά των προηγούμενων χρόνων όπου κρίθηκαν στο τέλος. Οι αγώνες με την Ομόνοια και την ΑΕΚ ενδεχόμενος να κρίνουν πολλά αφού αν ανοίξει και άλλο η διαφορά θα μας δώσει ένα σαφές προβάδισμα.

Ο Κετσπάγια ερχόμενος στον ΑΠΟΕΛ δήλωσε ότι αυτή η ομάδα πρέπει να κατακτά το πρωτάθλημα πιο εύκολα. Η ατάκα γαργάλισε τα αυτιά όλων μας αλλά στην πράξη ο προπονητής μας έζησε από πρώτο χέρι το γνωστό σενάριο.

Το σερί των 10 νικών έφερε την ανατροπή των αρνητικών δεδομένων και ο Κετσπάγια μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος. Πρέπει να ξέρει όμως ότι στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό, όπως λέει και ο Πετρίδης.

Με τον Καβενάγκι παροπλισμένο και άγνωστο ποτέ θα επιστρέψει, η εξάρτηση σε 3-4 παίκτες είναι μεγάλη έως αφύσικη. Θα είναι λοιπόν σημαντικό να κάνουν όλοι το κάτι παραπάνω έτσι ώστε να μην δουλέψει το αντίπαλο πλάνο που λέει ότι αν περιοριστεί ο Ντε Βινσέτι και οι ακραίοι, ο ΑΠΟΕΛ γίνεται ευάλωτος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!