Τα νεύρα και τα πλασματικά σκορ

Το δείγμα είναι πλέον αρκετό αφού οι τελευταίοι τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος δείχνουν ότι ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Για να συμβεί αυτό έπαιξαν πολλά πράγματα ρόλο με πρώτο και πιο καθοριστικό το ότι οι παίκτες κατάλαβαν ότι η απόλυση ενός ακόμα προπονητή δεν ήταν επιλογή που θα ακολουθούσε η διοίκηση. Εξίσου σημαντική ήταν και η επιβεβαίωση ότι ο Κετσπάγια μπορεί να βελτιώσει την ομάδα μέσα από τις μεταγραφικές επιλογές του.

Η ΑΕΚ παραμένει το φαβορί όχι μόνο λόγο του +2 αλλά και γιατί δείχνει να είναι η πιο σταθερή ομάδα έστω και αν στηρίζεται όσο και εμείς σε συγκεκριμένους παίκτες για να παρουσιάζεται σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και είναι εφικτό να συμβεί αυτό φτάνει να μπορούν οι υπεύθυνοι να βλέπουν το ποτήρι μισοάδειο! Η εξάρα επί της Σαλαμίνας για παράδειγμα είναι ένα πλασματικό σκορ και αν δεν αντιμετωπιστεί ως τέτοιο θα έχουμε ατύχημα την Κυριακή στο Δασάκι.

Τα όσα είδαμε στα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα στο ΓΣΠ πρέπει να τύχουν σωστής αξιολόγησης και χειρισμού. Η νευρικότητα που κυρίευσε τους παίκτες από τη γρήγορη ισοφάριση δεν ήταν φυσιολογική. Είναι επίσης ανησυχητική γιατί την έχουμε ξαναδεί, οπότε τίθεται θέμα ψυχολογικής προετοιμασίας και ικανότητας να αντιδράσουμε σωστά όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θέλουμε.

Τι θα γινόταν αν ο Πάρντο δεχόταν την κόκκινη που βάση κανόνων δεν θα ήταν λανθασμένη απόφαση;

Οι αγώνες που έρχονται θα κρίνουν πολλά και τα ντέρμπι θα δοκιμάσουν τις αντοχές όλων σε κάθε επίπεδο. Οι ενδείξεις είναι ξεκάθαρες και λένε ότι η διαιτησία δεν θα βελτιωθεί οπότε ο κάθε Μοράις και Ντε Βινσέτι πρέπει να δείξουν αυτοσυγκράτηση και όχι μόνο.

Εννοείται ότι θα πρέπει και ο Κετσπάγια να δείξει ωριμότητα και πίστη αφού κάποιες αντιδράσεις στον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγώνων κάνουν τους παίκτες ακόμα πιο νευρικούς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!