Τι γίνεται ο Λορένζο;

Μετά τον Stilic, θα φιλοξενίσουμε στην στήλη μας τον “ατακτούλη” Lorenzo Ebecilio. O 28χρονος σε λίγες μέρες (24/9) ολλανδός, έφυγε από την ομάδα μας πέρσι το καλοκαίρι και πήγε στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου.

Στην αρχή όλα έμοιαζαν τέλεια για τον Ebecilio και οι σέρβοι ήταν ξετρελαμένοι μαζί του. Μπήκαν μάλιστα και στους ομίλους του Champions League όπου ο παικταράς είχε και ένα γκολ. Μετά όμως ο Εμπεσίλιο σίγησε και έμενε συνέχεια στον πάγκο. Τόσο πολύ που δώθηκε στην Jubilo Iwata της κατηγορίας της Ιαπωνίας τον περασμένο Ιούλιο. Εκεί έπαιξε από όσα διαβάσαμε 7 λεπτά μια φορά σαν αλλαγή. Τα τελευταία 6 παιχνίδια δεν χρησιμοποιήθηκε. Η ομάδα του είναι στην τελευταια θέση στο πρωτάθλημα του τελειώνει τον Δεκέμβριο. Οι ελλαδίτες είπαν ότι τον ήθελε ο Παναθηναϊκός αλλά οι 300 χιλιάδες ήταν πολλές για τους πράσινους. Το συμβόλαιο του με τους Ιάπωνες λήγει 31/1/2021.

Μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή που μεγάλωσε στις ακαδημίες του Ajax, και ήταν σε όλες τις ομάδες του (U17, U19, U21). Και από ότι φαίνεται το μέλλον του είναι τόσο αβέβαιο…

Δείτε φωτογραφίες από τον καιρό που ο κύριος Εμπεσίλιο ήταν στα φόρτε του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!