Το αετίσιο βλέμμα

Aδέλφια,

Ακολουθεί ψυχολογική ανάλυση:

Η καλύτερη στιγμή όταν κερδίσεις τους χόχους είναι η επόμενη μέρα. Που κάθονται με βλέμμα αετίσιο θυμωμένοι μόνοι τους και δεν μιλούν σε κανένα. Παίζουν παιχνίδια στο κινητό και χάνουν πιο εύκολα από άλλες φορές ενώ αλλες φορές σχίζουν πανιά όταν χάνουν. Αν τους ρωτήσει κάποιος «Τι έχεις;» του απαντάνε μονολεκτικά «Τίποτε» ενώ αν ερωτηθούν και δεύτερη φορά απαντάνε «Είπα σου τίποτε. Παρέτα με». Σε περίπτωση που ο χόχος είναι ερωτευμένος ή/και φοβάται τη γυναίκα του υπάρχει περίπτωση να απαντήσει «Βαρκούμαι» ή ακόμα και να προσποιηθεί τον άρρωστο με πονοκεφάλους ή ημικρανίες.

Σε συνομιλίες με συνχόχους θα ακουστεί το «Ρε φίλε ήταν η τελευταία τους. Δεν ξαναπάω γήπεδο». Και εννοείται ότι όταν γνωριστούν με κάποιο και τους ρωτήσει ποια ομάδα υποστηρίζουν απαντούν με το γνωστό πλέον «Ρε φίλε δεν ασχολούμαι με το κυπριακό. Εν πολλά χαμηλό το επίπεδο. Εγώ θέλω να θωρώ μάππα. Εν χάνω παιχνίδι εγγλέζικο. Μόνο Πρέμιερ λιγκ ρε φίλε. Λίβερπουλ ρε πελλέ. Γιου γουίλ νέβερ γοκ αλόουν.»

Αγαπημένοι μου χόχοι,

Σας παρακαλώ μην το παίρνετε τόσο κατάκαρδα. Τα πράγματα μπορούσε να ήταν και χειρότερα. Φανταστήκατε ποτέ να σας έβαζε και γκολ ο Ποτέ; Ή ο Αλωνεύτης; Ή και οι δύο;

Άι λαβ γιου ρε,

Σούπαμαν

ΥΓ. Στην πιο πάνω φωτογραφία με το πανό με την Ειρήνη είναι για την Χαραλαμπίδου που μιλάτε;

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!