Το επιπόλαιο φλερτ

Φλερτάμε εδώ και μερικές αγωνιστικές με την απώλεια βαθμών αλλά οι συγκυρίες και η δυναμική που κουβαλούσε η ομάδα την απέτρεψαν. Ο τρόπος που ήρθε για παράδειγμα η νίκη με την Ανόρθωση ήταν ο ορισμός της μη αντιπροσωπευτικής τεσσάρας.

Με τον Ερμή χρειάστηκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου για να ξεκλειδώσουμε την άμυνα ενώ και με τη Δόξα η απόδοση κρίθηκε στην καλύτερη περίπτωση μέτρια.

Όταν κερδίζεις όμως μετρά η ουσία και τα αγωνιστικά ζητήματα κρύβονται κάτω από το χαλί. Κάτι που δεν μπόρεσε να συμβεί με την Αλκή όπου ο χαλαρός γενικώς ΑΠΟΕΛ φανέρωσε τα προβλήματα που έχει όταν λείπει ο Τάμαρι.

Θα είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα όταν την ώρα που η μπάλα ζυγίζει 100 κιλά, οι παίκτες που καλούνται να δώσουν τις λύσεις έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά.

Νεαροί, άπειροι, ταλαντούχοι που αδυνατούν φυσιολογικά να κάνουν το κάτι παραπάνω ή ακόμα και το αναμενόμενο. Αυτό έγινε το βράδυ της Δευτέρας με τους Νατέλ, Μπάλογκ, Καζού ή και τον Μπέζιακ που αδίκως κλήθηκε να το σώσει στο ντεμπούτο του.

Είναι για αυτό που υπάρχει εξάρτηση στον Ζαχίντ ή και στον Ντε Βινσέτι έστω και αν ο Αργεντινός δεν μπόρεσε ακόμα να κερδίσει θέση βασικού λόγω των συχνών τραυματισμών του.

Ένα από το μεγαλύτερα θέματα του ΑΠΟΕΛ το οποίο γιγαντώνεται στο 3-5-2 είναι ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη από το αριστερό άκρο. Ο Καζού δεν μπορεί να ανταποκριθεί ως full back και το ότι στο άλλο άκρο κινείται ο Νασούε, αφήνει εκτεθειμένο τον μικρό.

Δεν είναι το τέλος του κόσμου η ισοπαλία αν βοηθήσει ακόμα και τον Τραμετσάνι να διαχειριστεί ακόμα καλύτερα το ρόστερ. Η ευφορία του σερί νικών ήταν αναγκαία αλλά το ζητούμενο πλέον είναι να κερδίσουμε την Πάφο, σε έναν αγώνα που θα είναι πιο δύσκολος από αυτόν με την Αλκή!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X