Ξέρουμε το αντίδοτο

Όσο πλησιάζουμε στο τέλος γίνεται αντιληπτό ότι οι διαφορές του ΑΠΟΕΛ από τον Απόλλωνα είναι ελάχιστες αλλά και ξεκάθαρες. Είναι για αυτό που ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες και μάλλον στους μεταξύ των δυο ομάδων αγώνες. Τα δυο βασικότερα στοιχεία που κάνουν τον αντίπαλο μας ισχυρό είναι ότι πρόκειται για μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα της οποίας το αγωνιστικό στύλ την κάνει εξαιρετικά επικίνδυνη.

Αυτό συμβαίνει γιατί έχει τους παίκτες που της επιτρέπουν να σε αφήσει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο όταν βρει κενούς χώρους. Ακόμα και όταν δείχνει μαγκωμένη όπως στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ανόρθωση, μια αντεπίθεση αρκεί για να σκοράρει και να φέρει τον αγώνα στα μέτρα της.

Κάπως έτσι μας έβαλε και τρία γκολ μέσα σε 10 λεπτά σε εκείνη τη συντριβή. Συντριβή την οποία ξεπεράσαμε σε χρόνο ρεκόρ γιατί ο Δώνης και οι παίκτες ξέρουν το αντίδοτο.

Το ξέρουν και μπόρεσαν να το εφαρμόσουν σωστά μετά από λίγες μέρες στο Τσίρειο. Οι σωστοί παίκτες στις σωστές θέσεις και κυρίως με τακτική που θύμιζε τον ΑΠΟΕΛ της Ευρώπης.

Δεν είναι ντροπή ούτε υποτιμητικό να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας και την τακτική μας αφού με τους παίκτες που έχει στη διάθεση του ο Δώνης δεν μπορεί να κερδίσει διαφορετικά αυτόν τον κάττο.

O ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο πρέπει να είναι μια compact ομάδα που θα έχει υπομονή και μεθοδικότητα στο παιχνίδι της και να μην παρασυρθεί από το ρυθμό του Απόλλωνα.

Ο Αλωνεύτης ή ο Ορ πρέπει να είναι βασικοί για να δώσουν την ταχύτητα που έχει ανάγκη η ομάδα από τα άκρα προκειμένου να μπορέσει και ο Ντελατόρε να έχει ενεργό συμμετοχή με τρόπο που θα μας κάνει απειλητικούς.

Πράγματι ο Νσουε δεν είναι τιραμόλας και είναι για αυτό που απαγορεύονται οι εύκολες λάθος πάσες στον κεντρικό διάδρομο που θα βάλουν δημιουργήσουν αμυντική ανισορροπία.

Βασικά όλα όσα πρέπει να γίνουν ή να αποφευχθούν είναι γνωστά σε όλους στον Αρχάγγελο. Έχουμε σε ατομικό επίπεδο την ποιότητα για να τα καταφέρουμε, οπότε όλα θα κριθούν από την ετοιμότητα των παικτών. Τόσο την αγωνιστική όσο και την ψυχολογική.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X