Μεσάνυχτα Τρίτης…

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

Εμείς δεν μπορούμε ούτε να ησυχάσουμε ούτε να αγιάσουμε! Οι τελικοί και οι ή ταν ή επί τας αγώνες έχουν αρχίσει από τον Ιούλιο. Είναι γεγονός ότι σαν γνήσιοι ΑΠΟΕΛίστες είμαστε απαιτητικοί, ανυπόμονοι, μουρμούρηδες και γκρινιάρηδες. Αυτό είναι καλό ως ένα σημείο διότι ο εφησυχασμός είναι ο χειρότερος μας εχθρός. Από την άλλη όμως, πολλές φορές καταφέρνουμε να βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας αφού ισοπεδώνουμε τα πάντα.

Θέλουμε Ιούλιο μήνα να πετά η ομάδα μας και να καθαρίζει με συνοπτικές διαδικασίες «ομαδούλες» όπως την Βαρντάρ. Θέλουμε την ομάδα μας με ένα μήνα προπόνηση να είναι επαρκώς γυμνασμένη, τακτικά προετοιμασμένη και να ρίχνει 2-3 γκολάκια σε ομάδες όπως αυτήν από τα Σκόπια. Αν απόψε η ομάδα παίξει μπαλάρα και χάσουμε, Θεός φυλάξει, την πρόκριση θα θυμηθούμε το πώς παίξαμε στο ΓΣΠ, ότι δεν σκοράραμε, ότι έπρεπε να παίξουμε έτσι, έπρεπε το ένα, έπρεπε το άλλο. Την ίσια μας δεν τη βρίσκουμε ποτέ.

Πρέπει να αντιληφθούμε ότι δεν παίζουμε μόνοι μας, ότι δεν είμαστε κανένα μεγαθήριο στην Ευρώπη και ότι οι αποστάσεις «μεγάλων» και «μικρών» ομάδων έχει πλέον σμικρυνθεί. Επιπλέον υπάρχει και ο παράγοντας «τύχη» και να σε θέλει η μπάλα σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Μια μπάλα, κακά τα ψέματα, που δεν μας ήθελε στο 1ο παιχνίδι και εύχομαι και ελπίζω απόψε να μας χαμογελάσει.

Από την άλλη και παρόλα τα πιο πάνω, αν δεν καταφέρουμε να προκριθούμε απέναντι σε αυτή την ομάδα τότε δεν αξίζουμε να συνεχίσουμε την Ευρωπαϊκή μας πορεία. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο προπονητής και οι παίκτες θα καταθέσουν και την ψυχή τους απόψε για να γράψουν ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Στο ποδόσφαιρο όλα όμως κρέμονται από μια κλωστή. Ότι και να συμβεί αυτή η ομάδα θέλει σεβασμό και προπαντός θέλει στήριξη. Σεβασμό για όλα αυτά που πέτυχε και στήριξη για να πετύχει ακόμα περισσότερα.

Μεσάνυχτα Τρίτης λοιπόν θα ξέρουμε αν το ξημέρωμα της Τετάρτης θα μας βρει χαμογελαστούς και ανακουφισμένους. Ένα όμως πράγμα είναι σίγουρο και αδιαπραγμάτευτο. Ο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά την Τρίτη και θα είναι ακόμη πιο ισχυρός!

Υ.Γ. Για τα καραγκιοζιλίκια κάποιων μέσα ή πέριξ από το Σωματείο θα ασχοληθούμε άλλη ώρα. Όσοι σκορπούν τη διχόνοια κάνοντας συμμαχίες με Πουλλαΐδηες και κάθε άλλο αντιΑΠΟΕΛίστα τυχοδιώκτη, να είναι βέβαιοι ότι θα μας βρουν μπροστά τους.

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!