Τελειώστε το!

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

«Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου για φτύσιμο οπαδών προς τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας κατά παράβαση του άρθρου 10.2 (στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Φάσης Α’ Ομίλου περιόδου 2014-2015 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας /25.04.2015.»

Η πιο πάνω καταγγελία επαναλαμβάνεται μετά από κάθε παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στο κοτέτσι. Είναι ακόμη μια απόδειξη αυτών που λέμε εδώ και τόσα χρόνια. Είναι η μοναδική ομάδα που παραπέμπεται για φτύσιμο οπαδών σε αντιπάλους. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι το φτύσιμο δεν προέρχεται από την κερκίδα των οργανωμένων τους αλλά από αυτούς που επικαλούνται το ήθος σε κάθε τους συζήτηση! Όντως, το ήθος και η ευγένεια τους ξεχειλίζουν. Περαιτέρω σχόλια είναι περιττά.

Συγχαρητήρια στην ομάδα φούτσαλ για το 2ο συνεχόμενο νταμπλ. Ξεκίνησε και εδώ η δυναστεία και μακάρι να συνεχιστεί. Ας επαναλάβει και η ομάδα ποδοσφαίρου το ίδιο κατόρθωμα και θα πέσουν τα τσιμέντα. Εν τω μεταξύ, τα ερμάρια είναι έλλειψη από το παζάρι. Τα έχουν εξαντλήσει οι πανταχού αντιΑΠΟΕΛίστες!

Σοφή απόφαση του Δ.Σ. να μην πάμε στο τσίρειο. Πιθανόν και η πιο σοφή που πάρθηκε ποτέ και σίγουρα η πιο μάγκικη! Για πολλούς και διάφορους λόγους αυτή η απόφαση χάλασε τα σχέδια κάποιων να προκαλέσουν ζημιά στην ομάδα μας αλλά κυρίως απέτρεψε την πιθανότητα να κινδυνεύσουν ζωές. Η ομάδα χάνει τη βοήθεια που της δίνει ο κόσμος της αλλά μπορεί και χωρίς εμάς.

Ακόμη δεν κερδίσαμε τίποτα. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και αυτοσυγκέντρωση για να τα καταφέρουμε και ας μην ξεχνάμε ότι χάνοντας από τον απόλλωνα, βάζουμε και την άεκ στο χορό την οποία θα αντιμετωπίσουμε την ερχόμενη εβδομάδα. Όλα λοιπόν παίζονται γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι.

Ας το τελειώσουν λοιπόν οι παίκτες μας να ησυχάσουν όλοι. Ας το τελειώσουν για να κλείσουν το στόμα του κάθε πικραμένου που βγαίνει στον αέρα για να ρίξει τη χολή του. Πέρσι έτσι καιρό γράφαμε ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί και ας ήμασταν 6 βαθμούς πίσω. Τελικά τα καταφέραμε, γι’ αυτό ας μην αναστήσουμε τους νεκρούς φέτος!

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!