Αυτό μας έλειπε!

Εκεί που νομίζαμε ότι η ομάδα και όλοι γενικότερα βρήκαμε την απαιτούμενη ηρεμία και προσήλωση στα σημαντικά ο Κετσπάγια έδωσε την καλύτερη αφορμή για να αρχίσουν και πάλι οι διαφόρων ειδών συζητήσεις. Η δήλωση του για κάποιους που για ακόμα μια φορά απογοήτευσαν, φυσιολογικά έγινε το πρώτο θέμα σε όλα τα sites ενώ στα παραπολιτικά και όχι μόνο αρχισαν να διερωτώνται για το ποιους εννοούσε ενώ άλλοι έκαναν διάφορες εκτιμήσεις. Το ίδιο και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στα social media.

Η ουσία είναι ότι η ατάκα του Κετσπάγια ήταν εντελώς αχρείαστη. Σε μια περίοδο όπου η ομάδα θα χρειαστεί τους πάντες προκειμένου να πετύχει τους στόχους της, τέτοιες ατάκες δημιουργούν κλίμα εσωστρέφειας και δίνουν αφορμή στον κάθε παίκτη να νιώθει θιγμένος ή και στοχοποιημένος.

Δεν χρειαζόμαστε καμία δήλωση για να καταλάβουμε ότι ο Κετσπάγια είναι απογοητευμένος από την προσφορά του Στιλιτις. Μας έκανε επίσης ξεκάθαρο τον τελευταίο ένα μήνα ότι προτιμά τον πιο κινητικό και δημιουργικό Πιέρο αντί του Καβενάγκι. 

Προσοχή λοιπόν γιατί χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να αποτραπεί το μοιραίο μετά την ήττα από τη Δόξα και δεν χρειάζεται να γίνει και δεύτερη απόπειρα να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας!

Το πραγματικό πρόβλημα

Το απόγευμα της Τετάρτης είδαμε έναν ευάλωτο ΑΠΟΕΛ επειδή δεν υπήρχε σωστή λειτουργία στον κεντρικό διάδρομο. Το πρόβλημα ξεκινούσε από τους Αμορίν και Αστιθ. Η αποχή και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης ήταν φανερή με τον Βραζιλιάνο να κάνει άτσαλες ενέργειες που δημιουργούσαν αλυσιδωτά προβλήματα. Λίγο πιο μπροστά τους ο Αντωνιάδης απλά έτρεχε χωρίς να μπορεί ή και να αναμένεται να κάνει τη διαφορά, ενώ ο Στίλιτς είχε τις δικές του γνωστές δυσκολίες.

Με αυτά τα δεδομένα και με έναν Άρη να λειτουργεί σωστά στο δικό του μισό αλλά και πρεσάροντας ήταν φυσικό να μην μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τίποτε σωστό.

Ας ελπίσουμε ότι ήταν μια χρήσιμη ισοπαλία που θα βοηθήσει όλους στον Αρχάγγελο να δουλέψουν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και όχι να ξενερώσουν παλι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!