Ο ΑΠΟΕΛ και η Θεία δίκη

Η Θεία δίκη, λένε οι δήθεν ουδέτεροι, θα απονέμει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και παρόλο που φτάσαμε μέχρι στο παρά δύο η καλύτερη ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πράγματι ο Απόλλων παρουσίασε πιο καλή και σταθερή εικόνα στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε αντίθεση με τον ΑΠΟΕΛ δεν απέλυσε δυο προπονητές, δεν έκανε υπερβολικές αλλαγές στο ρόστερ του και δεν χτυπήθηκε αλύπητα από σωρεία τραυματισμών βασικών του παικτών.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν η ομάδα μας βρίσκεται στο -2 και καλείται το βράδυ της Κυριακής να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Ασφαλώς και μπορεί να τα καταφέρει. Έχουμε όσες πιθανότητες έχει και η ομάδα του Αυγουστή.

Το ότι καταφέραμε να φέρουμε το πρωτάθλημα ως εδώ όπου μέσα σε ένα 90λεπτο θα κριθούν τα πάντα είναι μεγάλη υπόθεση αλλά το ζητούμενο πλέον είναι να τελειώσουμε τη δουλειά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μια ομάδα κατακτά τίτλο υπό τέτοιες συνθήκες και δεδομένα. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League οπότε δεν πρέπει να έχουμε την παραμικρή ενοχή!

Σχολίασα ξανά ότι ο Απόλλων είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα την οποία γιγάντωσαν υπερβολικά οι δυο τεσσάρες στους μεταξύ μας αγώνες. Αυτό όμως δεν θα σημαίνει τίποτα αν αύριο κερδίσουμε.

Πως θα κερδίσουμε;

Με το να παίξουμε υπομονετικά, μυαλωμένα και με ένταση. Αυτές οι τρεις παράμετροι έχουν πολλές προεκτάσεις. Ο Μπαλταζάρ γνωρίζει επίσης καλύτερα από εμάς ότι αρκετοί παίκτες δεν έχουν δυνάμεις για 90 λεπτά οπότε και η διαχείριση κατά τη διάρκεια του αγώνα πρέπει να αποδειχτεί σωστή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X